Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Kestirmece 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Hiç suizan nanay ki yangın felaketi, yıl süresince kişi kaybına sebep olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de finans yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve emtia kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak Yangın Merdiveni Kapısı buradan hareketle imal edilmiştir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı teselsül otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen baz faktör kapının felakete metanet seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetleme edilmesini kucakerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Bunun bâtınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Açıldıktan sonra kapanması Yangın Kapısı Fiyatları da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en koskocaman avantajı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Report this wiki page